Om Autolakererne


Autolakererne er familien Ørums autolakerings værksteder under samme side.

Familien Ørum ejer Skærød Autolakering ApS i Skærød ved Helsinge.

Ens for begge vores værksteder er at vi udføre markedets højeste kvalitet til den aftalte tid, som kan være alt fra 4-24 timer.

Kvalitetsnormerne på begge vores værksteder er høje og ens uanset hvilket af vores værksteder du benytter – begge værksteder er medlem af Autobranchen Danmark, KS2000 certificeret og medlem af Lakkæden Danmark. Alt sammen din garanti for kvalitet.

Som medlem af Lakkæden Danmark er vi også en del af Bilkabuler.dk – den eneste autolakerings kæde i Danmark, der henvender sig til privatkunder.

Hos Autolakererne vil du møde følgende medarbejdere:

Svend Ørum som har mere end 30 års erfaring som autolakerer og Lisbeth Ørum har ligeledes over 30 års erfaring med salg og service. Ud over Svend og Lisbeth har vi hos Skærød Autolakering ApS, vores 3 gode og betroede medarbejdere, Sebastian som stort set har været med os fra starten, Kent som Svend har arbejdet sammen med i mange år og som pr. 3/8 2015 takkede ja til at arbejde hos os og endelig Martin, som vi igennem længere tid har forsøgt at overtale til at arbejde for os, hvilket endelig er lykkedes.